Hotellignende ophold på Bornholm

Åbningstider : Alle dage fra 01/5 til  02/10

Værelse/lejlighed m. morgenmad. Pris pr. person pr. nat

 min. 2 nætter
April 295,-
Maj / Juni(ikke 10/6-15/6) 395,-
Juli 495,-
August 395,-
September 345,-
Oktober 295,-
1. Barn u. 12 år  m. 2 voksne 100,-
2. og flg. børn u. 12 år.    250,-
Rabat 3. & flg.  voksne 50,-
Daglig rengøring af vær.  100,-
Tillæg  pr. dag, hvis du ønsker værelse med både stue og soveværelse 100,-
Mere end 2 voksne i samme værelse udløser værelse med flere soverum.  Alle priser er excl. færge og broforbindelser. Tillæg dkr. 150,-, hvis kun 1 nat ønskes. Eksp. gebyr Dkr. 75,-

Du skal bo i Sandkås,
som ligger ved vandet, centralt og tæt på havnebyerne Allinge og Tejn på   Nordbornholm. Centrum er badestranden, der er beliggende mellem klippeskrænter og græsklædte klitter. Bagved hæver landet sig, hvor den skønne sprækkedal “Storedal” skærer gennem det kuperede terræn. Der er en enestående udsigt over havet mod Christiansø. I disse skønne omgivelser ligger vort hotel sammen med nogle af øens førende turisthoteller.

Lidt om Stedet.
Sandkås Feriecenter ligger på en 30.000m2 stor naturgrund  uden gennemgående trafik. Stedet er meget velegnet både til familier med børn og par der vil se øen, nyde naturen og hinanden. Alle værelser er indrettet som lejligheder med eget køkken. Udover havet og Sandkås badestrande, der ligger blot 300m fra hotellet, er der swimmingpool (åben 29/5-04/09). store frie græarealer for boldspil, hoppepude og legeplads.  Herudover findes der eget haveanlæg, ligesom skoven grænser op til centret.

Lidt om Hotellet.
Sandkås Feriecenter ligger på en 30.000m2 stor naturgrund  uden gennemgående trafik. Stedet er meget velegnet både til familier med børn og par der vil se øen, nyde naturen og hinanden. Alle værelser er indrettet som lejligheder med eget køkken. Udover havet og Sandkås badestrande, der ligger blot 300m fra hotellett, er der  swimmingpool. fodboldbane, hoppepude og legeplads.  Herudover findes der eget haveanlæg, ligesom skoven grænser op til centret.

Det får du for dine penge
  1. Du kører direkte til Sandkås Feriecenter .
  2. Lejlighederne er klar fra kl. 16.00.
  3. I værelserne står sengene klar i opredt stand.
  4. Lejlighederneer rengjort når du kommer. Vi gør dem også ren, når du rejser. Daglig rengøring koster ekstra.
  5. Morgenkaffen serveres i restauranten eller på terrassen til værelset.
  6. Du kan frit bruge stedets faciliteter.
  7. I badeværelset finder du håndklæder til det angivne antal personer ( 2 til hver).
  8. Der er opvaskemiddel og viskestykker i køkkenet.
  9. Du skal forlade værelset senest kl. 10.00

Dit værelse –  med eget køkken.
Du bor i dejlige lejligheder med soveafd., opholdsstue med spise – og sofagruppe samt farve – TV, moderne køkken med service, bad og toilet. Er man 3 voksne eller flere har vi værelser med flere soveværelser. Alle har terrasse med havemøbler. Sengelinned, håndklæder og viskestykker er inkl. Værelserne er rengjorte, når man ankommer, og slutrengøringen er inkl. ligesom der er betalt for energi. Daglig rengøring er ikke inkl.

Opholdet kan ikke bookes online, du kan enten ringe og bestille på tlf. 51408060 eller udfylde en booking forespørgsel her: og du vil få hurtigt svar.