Pensionister og Seniorer

Priser for ophold for 2 pers. med morgenmad.

5 dage (4nætter)
April 5 dage 1.995,-
Maj 5 dage 2.245,-
Juni 5 dage 2.495,-
Juli Ingen afgang
August fra 13/8 2.395,-
September 5 dage 2.245,-
Oktober 5 dage 1.995,-
Enkeltværelse pr. nat        200,-
Ekstra dage 500,-
Tillæg hvis du ønsker værelse med både stue og soveværelse 400,-
Pensionisttilbud gælder for  2 pers. i 5 dage (4 nætter)i samme værelse . Minst en person skal være pensionist.  Alle priser er excl. færge og broforbindelser. Eksp. gebyr Dkr. 95,-

Hvor på øen skal du bo? Sandkås ligger mellem havnebyerne Allinge og Tejn på det dejlige Nordbornholm. Centrum er badestranden, der er beliggende mellem klippeskrænter og græsklædte klitter. Bagved hæver landet sig, hvor den skønne sprækkedal “Storedal” skærer gennem det kuperede terræn. Der er en enestående udsigt over havet mod Christiansø. I disse skønne omgivelser ligger vort feriecenter sammen med nogle af øens førende turisthoteller.

Dit værelse/lejlighed – med eget køkken.
Du bor i dejlige værelser med soverum/alkove, opholdsstue med spise – og sofagruppe samt farve – TV, moderne køkken med service, bad og toilet. Alle har terrasse med havemøbler. Sengelinned, håndklæder og viskestykker er inkl. Husene er rengjorte, når man ankommer, og slutrengøringen er inkl. ligesom der er betalt for energi. Der er ikke daglig rengøring.

Det får du for dine penge
  1. Du kører direkte til Sandkås Feriecenter.
  2. Vi anviser dig dit  værelse/lejlighed fra kl. 16.00.
  3. I værelserne står sengene klar i opredt stand.
  4. Lejligheden er rengjort når du kommer. Vi gør det også rent, når du rejser. Der er ikke daglig rengøring.
  5. Morgenkaffen 2-5 dag serveres i restauranten.
  6. Du kan frit bruge stedets faciliteter.
  7. I badeværelset finder du håndklæder til det angivne antal personer ( 2 til hver).
  8. Der er opvaskemiddel og viskestykker i køkkenet.
  9. Du skal forlade boligen senest kl. 10.00
Opholdet kan ikke bookes online, du kan enten ringe og bestille på tlf. 5140 8060 eller udfylde en booking forespørgsel her: og du vil få hurtigt svar.

Lidt om hotellet.
Sandkås Feriecenter ligger på en 30.000m2 stor naturgrund  uden gennemgående trafik. Stedet er meget velegnet både til familier med børn og par der vil se øen, nyde naturen og hinanden. Udover havet og Sandkås badestrande, der ligger blot 300m fra hotyellet, er der opvarmet swimmingpool, fodboldbane, hoppepude og legeplads.  Herudover findes der eget haveanlæg, ligesom skoven grænser op til centret.