Bus- og Gruppeophold

Grupper til Bornholm
Bornholm er med sin anderledes natur og specielle stemning et interessant rejsemål for grupper af enhver art. Mulighederne er mange på Bornholm – eksempelvis fiskeri, musik, madkultur, bowling, cykling, dykning, fodbold, håndbold, golf, løb, rulleskøjteløb, rapelling, vandski og windsurfing m.m. Alt efter jeres ønsker hjælper vi gerne med at færdigpakke Jeres arrangementer indenfor alle genre. Vi er gerne behjælpelige med forslag til rundture med eller uden guide med Jeres egen vognmand eller vores lokale vognmand. Vi har mulighed for at afsætte lokaler, som alene benyttes af gruppen. Den gode, centrale beliggenhed med egen P-plads gør centeret særdeles velegnet til såvel busgrupper som grupper med egen transport. Vi gør det nemt for jer.

Hvad koster det
pr. person (min 15 pers.)
 
4 dg. / 3 næt.
April 995
Maj/Juni 1.085
Juli/ August 12.08 1.175
12 August / 6.september 1.125
 6 Septem. / 30 Septem. 1.085
Oktober 995
Enkeltværelse pr. nat-Lejlighed for sig selv.  200 
Ekstra dage voksen 295
Alle priser er inkl. energi/miljø, slutrengøring og halvpension. Boer I 4 personer i en stor lejlighed med 2 soverum og en stue betales kr. 100,- mindre pr. person.  Enkeltvær koster intet hvis 3 pers. deler en stor lejl. med flere soverum OBS! Alle priser er excl. transport af enhver art.
 

Hvor på øen skal vi bo?
Sandkås ligger mellem havnebyerne Allinge og Tejn på det dejlige Nordbornholm. Centrum er badestranden, der er beliggende mellem klippeskrænter og græsklædte klitter. Bagved hæver landet sig, hvor den skønne sprækkedal “Storedal” skærer gennem det kuperede terræn. Der er en enestående udsigt over havet mod Christiansø. I disse skønne omgivelser ligger vort skønne feriecenter sammen med nogle af øens førende turisthoteller.

Lidt om stedet. 
Feriecenter Sandkås ligger på en 30.000m2 stor naturgrund  uden gennemgående trafik. Stedet er meget velegnet både til familier med børn og par der vil se øen, nyde naturen og hinanden. Udover havet og Sandkås badestrande, der ligger blot 300m fra Feriecenter Sandkås, er der opvarmet swimmingpool (Solvarmeanlæg 1/5-1/10). fodboldbane,  bordtennis, tennis(nabo), og legeplads.  Herudover findes der eget haveanlæg, ligesom skoven grænser op til centret.

Vores boliger. 
Vi bor i dejlige lejligheder med soverum/alkove, opholdsstue med spise – og sofagruppe samt farve – TV, moderne køkken med service, bad og toilet. Er man 3 voksne eller flere har vi lejligheder med flere soveværelser. Alle har terrasse med havemøbler. Sengelinned, håndklæder og viskestykker er inkl. Husene er rengjorte, når man ankommer, og slutrengøringen er inkl. ligesom der er betalt for energi.

Færger til Bornholm

Nyheder:

GRATIS til Bornholm - du bestemmer - vi gør det muligt.

Færge: Ystad-Rønne T/R  med bil og op til 5 personer.

Hvornår: Alle dage og uger undtagen ugerne 24 og 28 til og med 33. 

Sådan fungerer det:

Vi refunderer din billetpris til "Billigbillet" eller "Pensionistbillet", hvis du bestiller min. 3 nætter på Sandkås Feriecenter i Allinge.

Har du købt en standartbillet udbetaler vi kun prisen på billigbilletten.

Bemærk - Bemærk:

1). Du skal selv bestille og betale din færgebillet.

2). Opholdet skal være købt og betalt direkte hos Sandkås Feriecenter for at opnå denne rabat.
Det får jeg for mine penge 

  1. Du kører selv eller i lejet bus direkte til Feriecenter Sandkås ( klar fra kl. 16.00). 
  2. Værelserne er klar fra kl. 16.00.
  3. I værelserne står sengene klar i opredt stand.
  4. Lejligheden er rengjort når du kommer. Vi gør den også ren, når du rejser.
  5. Morgenmaden 2-4 dag serveres i restauranten (ml. 8.00 – 10.00) 
  6. Aftensmaden 2 retter serveres i restauranten fra 1. dag. 
  7. Alternativt kan man den ene dag vælge stor fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri, se link her  Tillæg kr. 150,- pr. pers.
  8. I badeværelset finder du håndklæder til det angivne antal personer ( 2 til hver).
  9. Der er opvaskemiddel og viskestykker i køkkenet.
  10. Du skal forlade boligen senest kl. 10.00
Opholdet kan ikke bookes online, du kan enten ringe og bestille på tlf. 5140 8060 eller udfylde en booking forespørgsel her: og du vil få hurtigt svar.