Lejrskole Bornholm

Classroom Bornholm
Bornholm er et unikt klasseværelse, der kan iscenesætte og lægge virkelighed til megen god undervisning. Og videnscentre som NaturBornholm, Bornholms Middelaldercenter, Bornholms Museum, Melstedgård og Bornholms Kunstmuseum kan medvirke til, at man får mere med hjem end blot én på ‘opleveren’.

Fortid og nutid. Perspektiv, dybde og bredde. En unik natur. En voldsom og synlig fortid med en imponerende fortællekraft. En nutid, der kan sanses. Bornholm er bare anderledes. Bornholm er fortællingernes ø.

Den voldsomme fødsel, da Bornholm kom til verden i et inferno af aske og flydende lava. Den vilde og brutale middelalder. Sten-, bronze- og jernalder. Den biologiske mangfoldighed. Bombardementet i Rønne og Nexø. Mordet på den svenske kommandant Prinzenskjöld. Historie og samfundsudvikling. Rollespil på den gamle kongeborg gemt inde i Almindingen. Kunst. Glaskunst. Keramikkunst. Kunsten i at fange lyset med pensel. Rapelling. Outdoor-life. Touring på to hjul. Sprækkedalene. Rundkirkernes uløste gåde. Klipper. Hav. Den dramatiske historie om Hammershus. Gravpladserne. Helleristningerne. Dromaeosaurus, sauropod og ankylosaurus – den virkelige fortid.

Tradition for at kunne håndtere lejrskoler
Bornholm har en mere end 100 år gammel tradition for at kunne håndtere næsten ethvert gæstebud – og ikke mindst lejrskoler. Uanset om jeres ”lejrskolemålsætning” er teambuilding eller har fokus på læring og faglighed, så har Bornholm bare mere at byde på. Bornholm giver jer alle muligheder for at sammensætte en aktiv og spændende lejrskoletur, som eleverne vil huske, og se tilbage på som en dejlig oplevelse.

Download materiale til jeres lejrskoleophold på Bornholm:
“Lejrskolehæfte 2011”
“Opgavehæfte 2011”
“Lærervejledning 2011”

Lejrskole Bornholm:
Beliggende i Sandkås v. Allinge på en 30.000m2 stor naturgrund mellem klipper og grøn skov uden gennemgående trafik ved den smukke Storedal lige uden for Allinge på det dejlige Nordbornholm. Der er en enestående udsigt over havet mod Christiansø. Udover havet og badestrand, der ligger blot 300m fra lejrskolen, er der fodboldbane, Hoppepude, legeplads. Skov og haveanlæg. Swimmingpool. Lejrskolen råder over 1, 2, 3 og 4 værelses lejligheder. Lejrskolen har 3 spisesale til de enkelte skolegrupper.

Elevboliger:
Eleverne bor i  5, 7, 8 og 9 personers boliger. Alle lejligheder/huse er  med køkken udstyret med kogeplader, ovn, køleskab med lille fryser. Opholdstue med sofagruppe. Farve TV med gratis kanaler. Der er service, gryder, pander, dyner, puder, toiletpapir og opvaskemiddel til det antal som boligen er nomineret til. Badeværelse med brus og toilet. Egen terrase med havemøbler.

Se billeder fra 1 værelses lejligheder her:

Se billeder fra 3 værelses lejligheder her:

 

Lærerboliger:
Lærerne kan vælge at bo sammen i boliger med separate soverum. Lejligheden/huset har fælles stue, køkken og badeværelse. Alle boliger er med køkkenafdeling udstyret med komfur m/ 4 kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine, køleskab med lille fryser. Der er service, gryder, pander, opvaskemiddel til det antal som boligen er nomineret til. Opholdstue med spise/sofagruppe. Farve TV med gratis kanaler. Badeværelse med brus og toilet. Egen terrasse med havemøbler. Ønskes enkeltværelse koster dette ekstra. OBS! sengelinned skal medbringes.

Se billeder fra lærerboliger her:

Prisliste Lejrskole Bornholm 2016
Perioderne Periode 1 Periode 2 Periode 3 Periode 4
Ugerne 14+15+16+39+40+41 17+18+20+(24)+26 24 kun m. afr. Torsd. 19+25+35+36+37+38 21+22+23+27+32+33+34
Morgenmad og frokost Kr. 58,- Kr. 58,- Kr. 58,- Kr. 58,-
Aftensmad 1 ret Kr. 58,- Kr. 58,- Kr. 58,- Kr. 58,-
Helpension Kr. 100,- Kr. 100,- Kr. 100,- Kr. 100,-
Lejl. 1 vær. 5 pers (Alle bor i et rum) Kr. 88,- Kr. 98,- Kr. 118,- Kr. 128,-
Lejl. m. fælles stue (Alle bor i vær. Stue fri) Kr. 98,- Kr. 128,- Kr. 138,- Kr. 148,-
Lærer ekstra Kr. 175,- Kr. 216,- Kr. 236,- Kr. 276,-
Du betaler kun for det faktiske bestilte antal, hvis du fylder lejlighederne op under hensyntagen til drenge og pige værelser.
Lejrskole Bornholm:ligger på en 30.000m2 stor naturgrund mellem klipper og grøn skov uden gennemgående trafik i den smukke Storedal lige uden for Allinge på det dejlig Nordbornholm. Der er en enestående udsigt over havet mod Christiansø. Udover havet og badestrand, der ligger blot 300m fra lejrskolen, er der fodboldbane, Beachwolley, bordtennis, Hoppepude, legeplads. Skov og haveanlæg. Swimmingpool. Lejrskolen råder over 4 typer lejligheder, 1, 2, 3 og 4 værelses samt sommerhuse. Centret har 4 spisesale til de enkelte skolegrupper.
Elevboliger:
Eleverne bor i 4, 5, 6, 8 og 9 personers boliger. Alle lejligheder/huse er  med køkken udstyret med kogeplader, ovn, køleskab med lille fryser. Opholdstue med sofagruppe. Satellit-tv. Der er service, gryder, pander, dyner, puder, toiletpapir og opvaskemiddel til det antal som boligen er nomineret til. Badeværelse med brus og toilet. Egen terrase med havemøbler. Se mere om hvordan I skal bo her:

Pension:

Morgenmad og selvsmurt madpakke kr. 68,-
Aftensmad kr. 68,- 1 ret. 2 retter 98,-
Halvpension med morgenmad og aftensmad( 1 ret) kr. 118,-

Priserne er pr. person pr. dag.

Priserne er excl. drikkevarer til middagen. Disse må gerne medtages.

Morgennmad serveres altid i vores spisesal (Ved evt. afrejse før kl. 07.00 udleveres brød, pålæg og marmelade, ost, smør samt kaffe & te dagen før selvhushold). Der er både morgenmadsprodukter og pålæg samt flere slags brød.

Aftensmad tilbyder vi på følgende måde: Som gør det selv, hvor eleverne selv medbringer glas, kniv, gaffel og tallerken fra lejligheden og selv står for opvask i lejligheden af dette bagefter. Maden har vort køkken tilberedt samme dag.