Bornholm hurtigt – Eventuelt gratis med færgen

Hvordan du nemmest, hurtigst, billigst og evt. gratis kommer med færgen til Bornholm i 2017 !!!

Ystad-Rønne Ruten:

Hurtigfærgerne Villum Clausen & Leonora Christine har en sejltiden på. 1 time og 15 min. Der er afgang hver anden time i højsæsonen i begge retninger.

Køge – Rønne Ruten:

Sejltid 5,5 timer. Her sejles mest med lastbiler og trailere.  

Pas stadig på  “Turistfælden”  i 2017 !!! – når du bestillerpakkerejse”.

Spar mange penge – Lav  din egen rejse, dvs bestil selv en feriebolig hos os, en brobizz hos Øresundsbron og færgetransport hos selskabet Færgen.

Bemærk, at vi i vores lavsæson(alle uger undtagen ugerne 24 og 28 til og med 33) refunderer din færgebillet(billigbillet eller pensionistbillet) på Ystad-Rønne ruten, når du har boet hos os. Har du købt standartbillet refunderer vi kun prisen for en billigbillet.

Et samlet tilbud( Pakkerejse) til dig fra os eller en kollega, vil få din pris på bornholmerturen stige med op til kr. 1.000,-.

Nye “Billigbilletter på Ystad – Rønne ruten giver store besparelser både i lavsæsonen og i højsæsonen. Er du pensionist er det endnu billigere. Øresundsbroen får du for kr. 155,- hver vej med brobizz.

Skynd dig –  der sælges billigbilletter hver dag. 

Du finder links nedenfor eller ved at klikke på de underliggende billeder.

Bemærk – Bemærk:

Billigbilletter  er ikke indeholdt i  “Pakkerejsetilbudfra nogen rejsearrangør.

Du kan se sejlplanen her:

Du kan se priserne med bil  her:

Uden bil er der følgende muligheder. IC3 tog til Ystad samt gode busforbindelser fra København til  Ystad (Bornholmerbussen). Du kan også vælge at flyve til Bornholm med DAT ( Danish Airtransport).

Book din færgebillet her:

Færgen Bornholm Hurtigt:
Med færgeselskabets hurtigfærger H/F Leonora Christine og H/F Villum Clausen rejser du nu hurtigt og bekvemt på ruten Ystad-Rønne på kun 1 time og 15 minutter. Fra Øresundsbroen til Ystad Havn er afstanden kun 75 kilometer. Mødetid er 10 minutter før afgang. Bornholmerfærgens hurtigfærge H/F Villum Clausen og H/F Leonora Christine sejler op hver anden time i højsæsonen. I lavsæson sejles der mindst 3 gange dagligt.

Rejseveje til Bornholm:

Der er flere ruter til Bornholm. Færgerne fra Ystad og Køge kan bookes online hos Bornholmerfærgen, eller ved at ringe til Bornholmerfærgen på tlf: 56 95 18 66.

Færgeoverfart Ystad – Rønne. Sejltiden varierer fra ca. 1 time og 15 min. til 2 timer og 30 minutter
Færgeoverfart Køge – Rønne. Sejltid 5,5 t.

Du kan se sejlplanen her:

Du kan se priserne med bil  her:

Uden bil er der følgende muligheder. IC3 tog til Rønne Færgehavn samt gode busforbindelser fra København til både Ystad (Bornholmerbussen).

Book din færgebillet her:

BroPas aftale
Du kan med fordel tegne en Bropas aftale. Med en Bropas aftale betaler du et årsabonnement og derefter kan du køre til samme lave pris et helt år. (for en bil op til 6 meter koster det kun fra kr. 155 pr. enkelttur, i stedet for kr. 284). Ved indgåelse af aftalen oplyser du det kreditkort, du ønsker at anvende i forbindelse med din aftale. Kreditkortet debiteres direkte, hver gang du benytter din BroBizz til at køre over Øresundsbron. Læs mere om BroPas her. BroPas kan også bruges på Storebæltsbroen, og giver 5% rabat på prisen.

Link til Øresundsbroen: 

BroKort
Der følger også et BroKort med BroPas, som giver adgang til mange attraktive tilbud om oplevelser i Sverige. BroKortet kan også anvendes som betalingsmiddel i kortbanerne til at betale for turen over broen. Det betyder faktisk, at I kan køre over i to biler samtidig – den ene kører med BroBizz gennem hurtigbanen, den anden kører med BroKortet igennem en af kreditkortbetalingsbanerne. Du kan også bestille en ekstra BroBizz mod erlæggelse af deposium. Så kan I køre over broen samtidig i tre biler på samme aftale (to brobizzer + Brokort). Læs mere om BroKort her

Kontantbillet
Du kan naturligvis betale kontant, når du skal over broen. Du betaler direkte i betalingsanlægget. Billetter købes i forbindelse med passage af broen. Billetterne giver ret til 1 passage og kan ikke refunderes.

Pris per enkelttur for bil op til 6 m er kr. 284,-

Byt din kontantbillet . Har du købt en t/r billet til normal pris i vores betalingsanlæg, kan du veksle den til første års abonnement i en BroPas aftale. Med BroPas kører du over Øresundsbron til en fast, lav pris.

Bornholmerbussen:
Bornholmerbussen udgår fra Hovedbanegården i København, hvor linje 866 har  stoppested i Bernstorffsgade – overfor Tivoli. Bornholmerbussen kører direkte via Øresundsbroen til færgehavnen i Ystad, hvor bussen mødes med færgen til Bornholm. Bus og færge udveksler passagerer, idet bussen IKKE overføres til Bornholm. Køretiden mellem København og Ystad er 70 minutter. Sejltiden over Østersøen varer normalt ca. 5 kvarter. Bornholmerbussens køreplan er afstemt efter færgetiderne, og planen justeres henover året omkring  ferietider,  højtider  m.v. Fra havnen i Rønne udgår lokale busser til hele øen. Det anbefales at bestille billet til Bornholmerbussen. Ring til kontoret i åbningstiden, eller bestil via internet

Flyv til Bornholm
DAT flyver på ruten mellem København-Bornholm (Rønne) med op til 6 ture dagligt på hverdage og 3 gange om dagen i weekenden. Flyvetid ca. 35 minutter.