Sol og strand på Bornholm

Sandvig Strand:
For foden af Hammerknuden på Bornholms nordspids ligger Sandvig. Nordbornholms mest populære badestrand. Stranden ligger flot i bugten mellem klipperne ved Strandpromenaden og Hammerknuden. Stranden er altid fuld af liv om sommeren. Børn leger i strandkanten eller hopper ud fra de lave klipper, der er omgivet af sand. Voksne slanger sig i sandet, spiller bold – eller har søgt tilflugt på de yderste klippepartier. Der er endvidere en badebro, hvis man ikke vil springe i fra klipperne. Der er kiosk, toilet og parkeringsplads i nærheden af stranden. Desuden er byen Sandvig tæt på med restauranter, butikker, tennisbaner og busforbindelse

Sandkås Strand:
Mellem Tejn og Allinge ligger Sandkås Strand der med flot sandstrand og klippe kyst på hver side, fremstår helt unik.  Her er der – som navnet antyder – masser af sand. Smukt beliggende mellem klipperne ligger der gode badestrande – og en badebro. Sandkaas Strand, Stranden har gode parkeringsforhold og en kiosk. Ca. 6 km mod nord ligger den herlige, børnevenlige Sandvig Strand med fint sand, sandbund og lavt vand. Ved denne strand findes der også kiosk, café og minigolfbaner.

Næs Strand:
I den sydlige udkant af Allinge by finder du Næs badestrand. Næs er en hyggelig lille sandstrand med en støbt badebro med trappe til vandet. Den lille dejlige strand med lavt vand er ideel til børn. Næs strand er tæt på det hele – Allinge by, pensionater, restauranter og butikker.
Melsted Strand:
I gåafstand lige syd for Gudhjem ligger en lille sandstrand der strækker sig fra Melsted havn til Melsted Badehotel. Melsted Strand har en fin sandstrand og nordkystens eneste flyvesandsområde med klitter. I den ene ende af stranden løber en lille å ud i havet. Der kan børnene lege i timevis med at bygge dæmninger. I den anden ende af stranden er der en badebro, så du slipper for at gå ud på de runde sten, der ligger på bunden.
Hullehavn Strand:
Svaneke er ikke just kendt som en badeby. Ikke desto mindre har den en rigtig dejlig strand. Den lille sandstrand mellem klipperne ved Hullehavn i byens østlige ende er opstået ved påfyldning af sand. I første omgang for at glæde campingpladsens brugere – men nu til glæde for alle. Der er en lille vippe, kiosk og en lille parkeringsplads ved stranden.
Hasle Lystskov:
Syd for Hasle ligger den dejlige lange strand, Lystskoven strand. Det er en bred sandstrand med klitter, godt sand og gode badeforhold. Med en enkelt afbrydelse strækker den sig helt til Rønne. Den brede vestvendte strand er også en udflugt værd ved solnedgang. Nyd den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden. Der er gode parkerings- og toliet forhold i lystskoven.
Balka Strand:
Syd for Nexø ligger Balka, et smukt område med små fiskerhuse og bådehavn, som lidt efter lidt går over i den berømte Balka Strand, der fortsætter gennem hele Balkabugten og ender ved Snogebæk. De stenarter man ser i havstokken ved Snogebæk, store flader af en grå bjergart (finkornet) er Balka-kvartsit også kaldet Balka sandsten. Balka strand er børnevenlig og det er tillokkende, at tage sig en dukkert, og bagefter gå en tur rundt i naturen eller kikke på Snogebæk. Balka Strand er børnevenlig, med en lavvandet sandbund langt ud i havet.
Dueodde Strand:
Dueodde omtales ofte som Nordeuropas bedste bade-strand. Sandet er ultrafint og indbydende. Vandet klart og rent – og med mange revler, så der både er lavt og dybt tæt på kysten. Stranden er bred og strækker sig kilometerlangt mod nord og vest fra Bornholms sydøstlige hjørne. På den bredeste strækning er der masser af klitter og gryder, hvor du kan finde læ – og være helt uforstyrret. Fra den store hovedparkingsplads inde i skoven finder du en mere end 500 meter lang rampe, så du kan tage cyklen, barnevognen og kørestolen med gennem klitterne til den smukke strand. Ved P-pladsen er der også kiosk, toiletter og busforbindelse
Sømarken Strand:
Sømarken er en lang strækning, meget varieret sandstrand. Sandet er grovere end på nabostranden, Dueodde, og vandet bliver typisk hurtigt dybt. Der er også en del store sten i vandet – det sætter især de større børn stor pris på, når de skal springe i. Stranden består faktisk af to dele, nemlig Østre Sømark og Vestre Sømark. Østre Sømark er et lille fiskerleje med eget røgeri/restaurant. Vestre Sømark er et udpræget sommerhus-område med en kiosk ved parkeringspladsen
Boderne Strand:
Boderne er dejlig sandstrand på sydkysten, med små gryder i klitterne. vandkvaliteten er i top og sandet ligeså. Du kan lege og spille bold på stranden og i strandkanten, eller svømme og lave udspring fra de få store sten, der ligger i vandet. Der er både iskiosk, café, toilet- og parkeringsforhold. En god og børnevenlig sand strand med klitter og lav vanddybde.
Antoinette Strand:
Den lange, gode strand nord for Rønne er meget populær blandt alle former for strandgæster og har gode parkeringsmuligheder. Vandet er klart og blågrønt. Sandet er hvidt og blødt. Der er ikke så mange mennesker, at du skal ligge mast sammen. Når ’Villum Clausen’ (hurtigfærgen) kommer ind og ud af havnen seks-otte gange om dagen, bliver Antoinette i tre-fire minutter et bølgebad. Helt fantastisk, og både børn og voksne er vilde med det.

Færger til Bornholm

Nyheder:

GRATIS til Bornholm - du bestemmer - vi gør det muligt.

Færge: Ystad-Rønne T/R  med bil og op til 5 personer.

Hvornår: Alle dage og uger undtagen ugerne 24 og 28 til og med 33. 

Sådan fungerer det:

Vi refunderer din billetpris til "Billigbillet" eller "Pensionistbillet", hvis du bestiller min. 3 nætter på Sandkås Feriecenter i Allinge.

Har du købt en standartbillet udbetaler vi kun prisen på billigbilletten.

Bemærk - Bemærk:

1). Du skal selv bestille og betale din færgebillet.

2). Opholdet skal være købt og betalt direkte hos Sandkås Feriecenter for at opnå denne rabat.